Äldre kvinna rånad av två män – knuffades av cykeln

En kvinna i 70-årsåldern har anmält ett rån i Karlskoga, två unga man ska knuffat omkull henne när hon cyklade hem till sin bostad.

· Publicerad: 15 januari 2020 · 23.53.
Foto: Martin Avedal
Arkivbild: Martin Avedal

Det var vid klockan 19.17 på onsdagskvällen som en kvinna i 70-årsåldern larmade polisen. Kvinnan är hemmahörande i området Fisksjön i Karlskoga ska under kvällen blivit utsatt för ett rån.

Enligt uppgifter skall kvinnan varit cyklandes på väg hem när för denne två okände män attackerade henne och knuffade av henne cykeln. De ska ha försökt ta kvinnans väska men lyckades inte, istället försvann de bägge männen men föremål från väskan.

Annons ▾

Rånet skedde vid Skogsrundan

Efter rånet sprang de bägge gärningsmännen från platsen, enligt uppgifter ska rånet inträffat vid gatan Skogsrundan och de bägge rånarna beskrivs som relativt unga.

Kvinnan som är hemmahörande i Fisksjön ska larmat polisen när denne kommit hem. Hon ska även blev fysiskt skadad i samband med rånet.

Polisen ska ha sökt i området med bland annat polishund men inte gripit någon misstänkt, en av gärningsmännen ska haft en grå täckjacka på sig.

FIKK - För att alla behövs