Örebro Futsal Club

The Ark, Millencolin och Lolita Pop till Örebro i sommar

Idag blev det klar att den 22 augusti kommer det hålla en superkonsert vid Gustavsvik i Örebro, The Ark, Millencolin och Lolita Pop kommer uppträdda.

· Publicerad: 13 februari 2020 · 13.16.
The Ark, Millencolin och Lolita Pop spelar på Gustavsvik i sommar. Foto: Pressbilden och Martin Avedal

Örebro laddar för en riktigt superhelg när The Ark, Millencolin och Lolita Pop uppträder på Gustavsvik den 22 augusti i sommar. För The Ark blir detta en återförening då bandet la av för ca 10 år sen.

Sommaren är rädd när det idag blev klart att tre tunga akter kommer spela i Örebro i sommar. Förutom The Arks återförning kommer även det legendariska skatepunk-bandet Millencolin samt kultbandet Lolita Pop att uppträda, bägge med kopplingar till Örebro.

Annons ▾

Detta är The Ark

Det småländska popbandet The Ark slog igenom stort 2000 med låten It Takes a Fool to Remain Sane. Frontade av den karismatiske sångaren Ola Salo blev den Rottnebaserade gruppen en av Sveriges största popakter under 2000-talet.

Bandet medverkade i Eurovision Song Contest 2007 och placerade sig på en 18:e plats med låten The Worrying Kind. I september 2011 genomförde bandet sin sista spelning och meddelade att det skulle lägga av.

De andra två gruppens som kommer spela den 22 augusti behöver egentligen ingen presentation. Millencolin är en av Örebros största musikexporter och trots sin storhet spelar de minst en gång per turné i Örebro.

Lolita Pop hade sin storhetstid på 80-talet och återförenades förra året för att spela på Live at Heart. Bandet har sen dess genomfört en mindre Sverigeturné och återvänder till Örebro i sommar.

Fakta om konserten

Plats: Gustavsvik, Örebro
Datum: 22/8
Tid: 18:00
Biljetter: 495:-
Åldersgräns: 13 år

Biljetter släpps den 17/2, 10:00 och går att köpa här.

FIKK - För att alla behövs