Avliden person funnen på Väster i Örebro

Polisen har under tisdagen genomfört en teknisk undersökning i en lägenhet på Väster i Örebro. Detta efter att man hittat en avliden person.

· Publicerad: 19 februari 2020 · 00.24.
Polis - Avspärrat i Örebro
Arkivbild – Örebro Tribune

Under tisdagskvällen arbetade flera polispatruller samt polisens kriminaltekniker i en lägenhet på adress i Örebro. Lägenheten ska ligga i stadsdelen Väster.

Enligt uppgifter som inkommit till Örebro Tribune ska man ha anträffat en avliden person i en lägenhet under tisdagen. Men i nuläget är polisen förtegen om händelsen och kommer först uttala sig i ärendet när polisens presstjänst bemannas under onsdagen.

Annons ▾

Tekniska undersökning ska avgöra dödsorsaken

När omständlighet runt ett dödsfall är oklara brukar man rubricera händelsen som misstänkt mord. Detta behöver dock inte vara fallet utan kan först fastställas när den tekniska undersökningen är färdig.

— Det är inget allvarligt, på så sätt att det finns någon fara för annan, vi jobbar på med utredningsåtgärder som ska genomföras, säger polisen till medarbetare på Närkenews.se.

Enligt uppgifter skall även den avlidnes anhöriga blivit informerade om det som har inträffat. Det är i nuläget oklart om den avlidne är känd hos polisen sen tidigare.

FIKK - För att alla behövs