World Global IPTV

Tomas Ledin kommer till Örebro i augusti

Den folkkäre artisten Tomas Ledin åker ut på en sommarturné, detta blev officiellt under fredagen. Ett av stoppen blir Örebro och Gustavsvik.

· Publicerad: 21 februari 2020 · 16.21.
Foto: Pressbilden

Tomas Ledin åker ut på en sommarturné, detta kunde den folkkäre artisten meddela under fredagen. Han kommer till Örebro den 21 augusti, dagen innan The Ark och Millencoiln spelar på Gustavsvik.

Det var för ca en vecka sen som arrangören på Frimis Salonger kunde meddela att de bjuder på en superhelg när The Ark, Millencoiln och Lolita Pop ska uppträda på Gustavsvik i Örebro. Nu blir helgen ännu mer speciell när samma arrangör bokat in Tomas Ledin.

Annons ▾

Detta är Tomas Ledin

Tomas Ledin behöver egentligen ingen presentation, han är en av Sveriges största artister och varit verksam sen 1970-talet och levererat flera kultförklarade låtar som t.ex Sommaren är kort.

Sen debutalbumet 1972 har Ledin släppt 22 studioalbum, fyra live album samt ett flertal samlingsalbum. Det senaste studioalbumet släpptes 2013 och heter Höga kusten. Tomas Ledin har även deltagit i Melodifestivalen samt Så mycket bättre.

Ledin är född 1952 och fyller snart 68 år men han har inga planer på att lägga av. Årets sommarturné består av 24 konsert var av en är Gustavsvik i Örebro. Turnéstart är den 25 juni vid Sofiero Slott i Helsingborg.

Årets sommarturné heter Alla Klassiska Hits – En Nådens Sommarkväll och publiken kan bara se framemot en nostalgi-tripp signerad Ledin.

Info

Datum: 21 augusti
Tid: 18.30
Plats: Gustavsvik
Ålder: 13 år

Biljetterna släpps den 26 februari och går att köpa över Tickster.

FIKK - För att alla behövs