Örebro Futsal Club

Hittades död utomhus – polisen misstänker mord

Det var vid klockan 07:27 på söndagen som en privatperson larmade polisen i Örebro då denne sett en livlös person på marken i ett område i Adolfsberg.

· Publicerad: 23 februari 2020 · 11.27.
Polis-avspärrat-Arkivbild
Arkivbild

Det var vid klockan 07:27 på söndagsmorgonen som en privatperson kontaktade polisen i Örebro. Denne hade sett att det låg en livlös person på marken i ett området i Adolfsberg.

Polisen har spärrat av ett området och genomfört en teknisk undersökning. Eftersom omständigheterna kring dödsfallet är oklara har polisen inlett en förundersökning gällande mord.

Annons ▾

Personen har ådragit sig skador

Enligt uppgifter skall den avlidne personen ådragit sig skador som också gör att polisen misstänker mord. Men när det är oklart gällande dödsorsak inleder man alltid en förundersökning gällande mord.

Tidigare i veckan upptäcktes en avliden person i en lägenhet på Väster i Örebro. Precis som då inledde polisen en förundersökning gällande mord även om det kanske inte är fallet.

Enligt fler uppgifter som inkommit har inte den avlidnes anhöriga blivit informerade om det som har inträffat. Polisen söker också efter vittnesuppgifter som man kan lämna på 114 14.

Ska vara en man i 60-årsåldern

Vid klockan 13:27 framkom nya uppgifter om den avlidne. Det ska vara en man i 60-årsåldern som är hemmahörande i Örebro. I samband med detta framkom också uppgifter att polisen utökat sina avspärrningar.

FIKK - För att alla behövs