Örebro Futsal Club

Entombed AD spelade på Frimis Salonger

Fredagen den 6 mars spelade Entombed AD på Frimis Salonger i Örebro, publiken lyste med sin frånvaro men bandet bjöd på en tung spelning.

· Publicerad: 7 mars 2020 · 12.21.

Fredagen den 6 mars gästade metalbandet Entombed AD Örebro och Frimis Salonger. Sist bandet spelade i Örebro bjöd man på en tung och brutal spelning.

Historien bakom Entombed AD är att bandet bildades efter interna bråk i det kultförklarade detahmetalbandet Entombed. Entombed AD frontas av den legendariske sångaren L-G Petrov som också är den drivande kraften i bandet.

Annons ▾

Entombed AD bjöd återigen på en brutal spelning

Precis som som det tidigare besöket på Frimis Salonger i september 2018 bjöd Entombed AD på en brutal spelning. Tyvärr lyste publiken med sin frånvaro och barra ett par hundra hade dykt upp ikväll trots att det var fredag.

L-G Petrov visar fortfarande att han är en grym metalsångare och har konstant kontakt med publiken. I mellan låtarna berättar diverse historier om spelningar i Finland och annat relaterat till deras musik.

Här kommer ett par bilder från kvällen när Entombed AD gästade Örebro och Frimis Salonger.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs