Polisen söker vittnen till det misstänkta mordet på Väster

Polisen söker efter vittnen till det misstänka mord som inträffade i fredags på Väster i Örebro. Det ska handla om iakttagelse mellan kl 18:30 – 19:30.

· Publicerad: 2 april 2020 · 16.58.
Foto: Pressbilden

Det var i fredagskväll som en ung man i 20-årsåldern avled efter att blivit grovt misshandlad vid korsningen Norrgatan och Tegnergatan på Väster i Örebro. Polisen söker nu efter vittnen till incidenten.

Bland annat vill polisen komma i kontakt med vittnen som befanns sig eller har iakttagit något mellan klockan 18:30 – 19:30. Dessutom är man intresserade av eventuella iakttagelser före själva brottet.

Annons ▾

Kniv ska använts vid det misstänkta mordet

I nuläget rubricerar polisen det inträffade som mord och man har dessutom släppt nya uppgifter om det som har inträffat. Framför allt ska det förekommit en kniv i det bråk som orsakade den unge mannens död.

Enligt uppgifter skall det även förekommit en eller flera ung män på platsen i samband med tumultet som uppstod. Polisen kunde bara ett par timmar efter incidenten gripa en misstänkt för brottet.

Polisen vill fortfarande komma i kontakt med fler vittnen. Har man sett något eller har något att upplysa kan man höra av sig på 114 14. Eller använda polisen tips-plattform på deras hemsida.

FIKK - För att alla behövs