Örebro Futsal Club

Superkonserten framflyttad till nästa år

Frimis Salonger kunde under tisdagen informera om att konserterna med The Ark, Millencolin och Lolita Pop vid Gustavsvik har flyttats fram tills nästa år.

· Publicerad: 19 maj 2020 · 17.28.
Arkivbild: Pressbilden och MAV-Foto

Det skulle bli en av sommarens största musikevenemang, en superkväll vid Gustavsvik i Örebro. The Ark, Millencolin och Lolita Pop skulle alla uppträda under en och samma kväll.

Idag tisdagen den 19 maj kunde arrangören bakom eventet meddela att man skjuter upp allt till nästa år. På Frimis Salongers Facebook skriver man följande.

Annons ▾

— Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserten med The Ark, Millencolin och Lolita Pop i Örebro den 22 augusti, utan konserten kommer att flyttas fram till 21 augusti, 2021. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Samma biljetter kommer att gälla

Arrangören Frimis Salonger vill dock även informera om att den har köpt biljett ska behålla den då den även kommer att gälla till den framflyttade konserten.

— Håll i din biljett, den gäller för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor. Skriver Frimis Salonger på sin facebook-sida.

Det var tidigt i februari som nyheten nådde Örebroarna att det skulle ställas till med en superkonsert i augusti. The Ark skulle tillsammans med Millencolin och Lolia Pop uppträda vid Gustavsvik. Men bara en månad senare drabbade Coronaepidemin Sverige och flera idrotts – och kulturevenemang har ställts in eller skjutits upp.

FIKK - För att alla behövs