Örebro Futsal Club

14-3 startar insamling för att få Nick Ebert till Örebro

Supporterklubben 14-3 meddelade under måndagen att de har dragit i gång en insamling för att Nick Ebert ska kunna skriva på för Örebro Hockey.

· Publicerad: 25 maj 2020 · 18.48.

Nick Ebert ska tillbaka till Örebro, det tycker supporterklubben 14-3 som under måndagen drog igång en swishkampan. Syftet är att få ihop pengar så klubben har förutsättningen att kontraktera den amerikanske backen.

— Pengar ska inte få vara ett hinder för oss rödvita supportrar när det handlar om att återknyta gamla band till hjältar som har presterat bra i laget i våra hjärtan, skriver 14-3 på sin facebook och instagram.

Annons ▾

Nick Ebert blev en stor stjärna i Behrn Arena

Nick Ebert kom till Örebro under 2018 och presterade direkt, han visade upp att han var en kompetent och skicklig back. Men det var under slutet av säsongen 2018/19 som han verkligen tog det stora klivet.

Ebert växte med uppgifter som ledare på isen och visade vägen, vilket ledde klubben till ett slutspel, det första på tre säsonger. Samtidigt fick NHL-klubbarna upp ögonen för amerikanen och under sommaren 2019 kom beskedet att Evert lämnade Örebro för Ottawa Senators.

Men tiden i USA blev inte vad Ebert förväntade sig och han blev bortbytt till New York Rangers och spendera säsongen i deras farmalag. I en intervju med lokala medier i Örebro berättade amerikanen att han återigen tittar på spel i Europa men att Örebro Hockey inte visat något intresse.

BRING EBERT BACK

Under titeln BRING EBERT BACK informerade Örebro Hockeys supportklubb 14-3 att dragit igång en swishkampan för att samla in pengar till klubben. Detta för att de ska ha en förutsättning att kunna kontraktera Nick Ebert igen.

— Vi uppmanar nu samtliga örebroare att sluta upp i en massiv swishkampanj för att bidra till att Örebro Hockey ska ha förutsättningarna att plocka hem Nick Ebert till Behrn Arena igen.

— Swisha valfritt belopp till 123 268 08 58 och märk betalningen med hans namn för att bidra till att Nick Ebert ska tillhöra oss och ingen annan framöver. Skriver 14-3 på sin Facebook och instagram.

Oavsett om Ebert kommer till Örebro eller inte kommer pengarna som supporterklubben samlar ihop gå till Örebro Hockey. Detta för att möjliggöra spelarköp i framtiden, det vill också 14-3 tydliggöra.

FIKK - För att alla behövs