Flera stora bråk i Karlskoga under torsdagen

Ett flertal personer har under torsdagseftermiddagen slagits med varandra i Karlskoga, det ska ha inträffat vid minst två tillfällen.

· Publicerad: 4 juni 2020 · 21.20.
Arkivbild: Martin Avedal

Det var vid klockan 16:42 på torsdagseftermiddagen som polisen i Karlskoga larmades till en butiksparkering i de södra delarna av staden. Detta efter att privatpersoner kontaktat polisen och larmat om ett slagsmål.

Enligt uppgifter har två män i 50-årsåldern av okänd anledning kommit i dispyt med varandra. Vittnen på plats uppger att de ”slogs rejäl med varandra på parkeringen”.

Annons ▾

En av de inblandade tog sig på egen hand till Karlskoga Lasarett för att få sjukvård. Den andre blev gripen av polis misstänkt för misshandeln men den hävdes senare på polishuset då även den förste mannen blev misstänkt för misshandel.

Stort bråk vid Karlskoga Lasarett

Polisen fick efter bråket vid parkeringen in nya larm, denna gång från akutmottagningen vid Karlskoga lasarett. Enligt uppgifter skall en större grupp med runt 12-13 personer slagits med varandra.

När polisen anlände till platsen ska flera av de inblandade lämnat men man kunde samla ihop tillräckligt med information för att länka i ihop de två bråken.

Polisen uppger att det även finns ett flertal bevis från slagsmålet vid Karlskoga Lasarett. Dock har ingen gripits i nuläget utan de inblandade som fanns kvar på plats har avvisats.

FIKK - För att alla behövs