World Global IPTV

Filmstaden öppnar sina biografer igen

Filmstaden meddela under fredagen att de kommer öppna upp sina biografer igen. I Örebro kommer Filmstaden att öppna onsdagen den 1 juli.

· Publicerad: 13 juni 2020 · 10.34.
Arkivbild: Martin Avedal

Det var i mitten av mars som Filmstaden bestämde att de skulle stänga sina biografer pga av det rådande Coronaläget. Men under fredagen kunde man äntligen komma med beskedet att biograferna återigen kommer att öppna.

— Äntligen kan vi hälsa er välkomna tillbaka till våra biografer! Som vi har längtat efter er. Onsdagen den 24 juni är en glädjens dag för då öppnar Filmstaden igen, skriver man på sina hemsida.

Annons ▾

Men Örebroarna får dock vänta en vecka då man planerar att öppna den 1 juli. De första biograferna som öppnas upp finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Västerås.

Filmstaden anpassar efter restriktionerna

Det kommer dock bli ett begränsat antal gäster som släpps in. Filmstaden meddelar på sin hemsida att man först och främst tänker på gästerna och medarbetarnas välbefinnande.

— Filmvisningarna är anpassade efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi tar max emot 50 gäster per salong och i de mindre salongerna har vi en begränsning på max 50% sålda platser. Det kommer att finnas tomma säten mellan dig och andras sällskap och varannan stolsrad kommer att stå tom, skriver man på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs