Flera fall av fylleri och våld under midsommarnatten

Polisen rapporterar om flera fall av fylleri, misshandel och bråk under midsommarnatten i Örebro Län, även ett par olyckor ska ha inträffat.

· Publicerad: 20 juni 2020 · 11.06.
Arkivbild

God mat, trevligt umgänge och dans, detta är traditioner under midsommar men tyvärr förekommer det även fylleri och våld. Polisen i Örebro Län rapportera om att man fått in flera fall under natten mot midsommardagen.

Polisen har gripit ett flertal personer misstänkta för fylleri, misshandel och våld i nära relationer. Annars beskriver man att det inte inträffade några brott av ”exceptionell karaktär” under midsommarnatten. Dock ska polispatrullerna haft fullt upp.

Annons ▾

Två olyckor inträffade under midsommarkvällen

Det finns även två rapporter gällande olyckor inrapporterade om under midsommarkvällen. Vid klockan 21:02 ska två fritidsbåtar kolliderat med varandra på Ljusnaren i höjd med Djäkens bygge utanför Kopparberg. Ingen person ska blivit allvarligt skada pga av olyckan.

Vid klockan 21:42 ska en Epa-trakor kört i diket på länsväg 691 i höjd med Ulvgryt. I fordonet färdades tre personer som alla tagit sig ur på egen hand. De ska ha klagat på diverse olika smärtor efter olyckan.

FIKK - För att alla behövs