Örebro Futsal Club

Elsa Arrestad klar för en ny säsong i Örebro Volley

Örebro Volley kunde under söndagen meddela att Elsa Arrestad fortsätter i Örebro Volley, då hon skrivit på för klubben kommande säsong.

· Publicerad: 9 augusti 2020 · 20.21.

Elsa Arrestad fortsätter i Örebro Volley, detta kunde klubben under söndagen bekräfta. Denne unge centern har skrivit på för kommande säsong.

— Örebro var ett självklart val för mig. Med den ambitionen och träningsmoralen vi hade förra året blev valet enkelt, säger Arrestad på klubbens hemsida.

Annons ▾

Elsa Arrestad anlände från Lindesberg

Den 21-årige Elsa Arrestad kom till Örebro inför förra säsongen och har trots sin unga åldern varit en viktigt pjäs i klubben. Hon blev bland annat uttagen i Allstar-laget som säsongens främste center.

Elsa har ett förflutet i länsrivalen Lindesberg och kom från klubben förra året. Nu har hon valt att stanna i Örebro och ser fram emot kommande säsong. Förra säsongen spelades aldrig klart på grund av Coronaepidemin och Arrestad ser fram emot att börja spela igen.

— Väldigt tråkigt att vi inte fick ta hela vår resa i mål förra säsongen. Men det gör det ännu roligare att gå hela vägen denna säsong, säger hon på klubbens hemsida.

Fjärde spelaren som förlänger

I lördags kunde Örebro meddela att utlandsproffset Iida Murto fortsätter i klubben och idag kom beskedet att även Elsa Arrestad gör det. Det innebär att i nuläget fyra spelare finns kvar från förra säsongen.

Sen tidigare är det klart att även Sofia Andersson och lagkapten Josephine Tegenfalk stannar i Örebro. Samtidigt kommer Diana Lundvall, Linda Andersson samt Ivonee Montaño inte representera klubben kommande säsong.

FIKK - För att alla behövs