Örebro Futsal Club

Örebro Volley förlänger med framtidslöftet Catarina Cooper

På tisdagen kunde Örebro Volley meddela att de förlängt med den unga och lovande liberon Catarina Cooper som komma till klubben förra året.

· Publicerad: 11 augusti 2020 · 22.48.

Ingen kan ha undgått att Örebro Volley är i full fas med presentera laget inför kommande säsong. Idag var det dags att bekräfta att den unga lovande liberon Catarina Cooper har valt att stanna i klubben.

— Jag är väldigt taggad på att vara kvar och köra kommande säsong! Eftersom jag trivts väldigt bra, både i staden och i laget så var det ett självklart beslut för min del, säger Catarina Cooper.

Annons ▾

Catarina Cooper ser framemot en ny säsong

Liberon Catarina Cooper fick precis som övriga spelarna i Elitserien inte chansen spela klart säsongen när Coronaepidemin satte sitt grep om Sverige. Enligt Cooper blev hon dock mer taggad på att dra igång kommande säsong.

— Eftersom den senaste säsongen fick ett ganska snopet slut, är jag extremt taggad på att komma igång med säsongen som kommer. Ska dessutom bli kul att ta in några nya medlemmar i laget och försöka fortsätta bygga från där vi slutade senast, säger Cooper på klubbens hemsida.

Catarina Cooper är en av de yngre spelarna i laget och ses som ett framtidslöfte. Hon kom till klubben inför förra säsongen som en nybakad student från volleybollgymnasiet RIG Falköping. Hon har även ett förflutet i Malmö VK.

FIKK - För att alla behövs