Sofia Stiernström förlänger med Örebro Volley

Örebro Volley kunde under fredagen meddela att Sofia Stiernström har valt att förlänga med klubben, hon kommer göra sina andra säsong för Örebro.

· Publicerad: 15 augusti 2020 · 21.04.

Det var under gårdagen som Örebro Volley kunde bekräfta att Sofia Stiernström valt att förlänga med klubben. Stiernström kom från lokalrivalen Lindesberg samtidigt som Elsa Arrestad gick samma väg. Även Arrestad har förlängt med klubben.

— Efter förra säsongens förtidiga avslut genomgick jag en efterlängtad ledbandsrekonstruktion under våren och efter mycket rehab är jag nu taggad på en ny säsong, säger Stiernström på klubbens hemsida.

Annons ▾

Sofia Stiernström kan bli kvar i Örebro

Sofia Stiernström har skrivit på för ett år till men hintar på klubbens hemsida att hon kan bli kvar längre, i alla fall i Örebro. Bland annat på grund av kommande universitetsstudier.

— Jag påbörjar till hösten läkarstudier på Örebro universitet, så mig blir ni inte av med på ett bra tag, säger Stiernström.

Sofia Stiernström fick begränsat med speltid under förra säsongen. Bland annat på grund av en skada i ledband. Men hon är taggad på kommande säsong och vet vad hon vill förbättra med sitt spel.

— Jag vill fortsätta att utveckla mitt mottagsspel. Det kommer bli spännande att efter några år av fotledsproblem äntligen få testa på att spela utan skada och ta ytterligare kliv framåt i mitt spel, säger Sofia Stiernström.

FIKK - För att alla behövs