Kvinnlig väktare misshandlad i Karlskoga

Det var under eftermiddagen som en kvinnlig väktare blev slagen i ansiktet av en 35-årig man i stadsdelen Bohult i Karlskoga.

· Publicerad: 2 september 2020 · 22.57.
Arkivbild

Det var vid klockan 13:28 på onsdagseftermiddagen som polisen blev larmade till stadsdelen Bohult i Karlskoga. Detta efter att en kvinnlig väktare skall aktiverat sitt överfallslarm.

Enligt uppgifter ska väktaren blivit slagen i ansiktet av en man i 35-årsåldern. Detta efter att väktaren konfronterat mannen som ska skrikit en del oförskämdheter till henne. Mannen ska uttryckt sig aggressivitet mot väktaren efter en incident som inträffa förra veckan när väktaren var i tjänst.

Annons ▾

Väktaren ifrågasatte mannens beteende som svarade med att spotta samt slå henne i ansiktet med ett knytnävsslag. Mannen ska också utdelat ett hot riktad till väktaren.

Polis kunde gripa mannen

Väktaren aktiverade sitt överfallslarm men när polisen anlände till platsen hade mannen tagit sig därifrån. Men denne kunde ändå gripas av patrullen i närområdet.

Mannen fördes till polishuset för förhör och är i nuläget misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt för förgripelse mot tjänsteman. Vid klockan 16:55 meddelade polisen att mannen anhållits misstänkt för dessa brott.

Väktaren ska inte blivit allvarligt skadad men uppvisade en tydlig rodnad där knytnävsslaget träffat hennes i ansikte.

FIKK - För att alla behövs