80-årig man misshandlad och rånad utanför Hardemo

Polisen blev vid klockan 12:19 larmade till en adress utanför Hardemo efter att det inkommit samtal om att en äldre man blivit misshandlad och rånad.

· Publicerad: 3 september 2020 · 23.01.
Arkivbild-Polisfordon
Arkivbild – Örebro Tribune

Det var vid klockan 12:19 på torsdagen som polisen blev larmade till Hardemo utanför Kumla efter att det inkommit larm om en misshandel.

Enligt uppgifter skall en man i 80-årsdåldern blivit misshandlad och rånad av två män och en kvinna. Upprinnelsen till incidenten ska varit att mannen upptäckt ett okänt fordon på dennes gårdsplan till bostaden.

Annons ▾

Den 80-årige mannen valde att parkera sitt fordon så att det andra fordonet inte kunde komma ut. Därefter skall trion misshandlat och tagit mannens mobiltelefon när de upptäckte att de var instängda. De körde undan mannens bil och sedan lämnade de platsen ut att lämna tillbaka mobiltelefonen.

Polisen har under dagen sökt efter trion som utförde misshandeln samt stal den 80-årge mannens mobiltelefon. Det fordon som de anlände till platsen med ska varit en vit skåpbil, eventuellt av märket Citroen.

Om det finns någon som har uppgifter om incidenten kan man höra av sig till polisen på 114 14.

FIKK - För att alla behövs