World Global IPTV

Kvinna med barn pistolrånades i Karlskoga

Vid klockan 18:46 inkom ett larm om ett pistolrån vid Skrantaskolan i Karlskoga, en kvinna med ett barn ska blivit utsatta.

· Publicerad: 16 oktober 2020 · 20.21.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Det var vid klockan 18:46 på fredagen som polisen fick in larm om ett pistolrån. En kvinna med ett barn ska blivit utsatta bakom Skrantaskolan i Karlskoga.

Enligt uppgifter uppger kvinnan att denne samt hennes barn blev någon gång mellan klockan 18:00-18:30 utsatt för ett rån. Tre till fyra personer ska konfronterat dem bägge och hotat dem med ett pistolliknande föremål. Rånbytet blev bland annat pengar och jackor som de tvingades lämna ifrån sig.

Annons ▾

De misstänkta rånarna beskrivs som ett gäng killar. De ska efter rånet lämnat platsen springandes i riktning mot ett skogsparti. En polispatrull har varit på plats och skrivit en anmäla om rån. Oklart om kvinna och hennes barn ådragit sig några skador.

FIKK - För att alla behövs