Volleyboll-match skjuts upp efter Covid-19 fall

Matchen mellan Örebro och Gislaved skjuts fram efter två konstaterade fall av Covid-19 i Örebro, samtidigt finns misstänkt smitta även i Gislaved.

· Publicerad: 5 november 2020 · 15.03.

På lördag skulle topplaget Örebro Volley tagit emot Gislaved men nu har matchen skjuts upp. Detta efter att man har konstaterade två fall av Covid-19 i Örebro. Samtidigt finns även misstänkt smitta i Gislaved.

Redan under onsdagen kunde Örebro Volley genom sin facebook informera om att matchen skulle skjutas upp. Men idag kom även beskedet varför. Nästa hemmamatch för Örebro blir istället den 21 november när Värnamo kommer på besök.

Annons ▾

Örebro slog Lindesberg i tisdags

Så sent som i tisdags spelade Örebro match, då slog man länsrivalen Lindesberg. Klubben meddelar att ingen av de aktuella Örebrospelarna var med i truppen när laget mötte Lindesberg.

Örebro ligger i nuläget på en andraplats i tabellen på samma poäng som Engelholm. Laget har även en bortamatch fredagen den 13 november, i nuläget är det oklart om den ligger i riskzonen för att skjutas upp. Nytt datum för matchen mot Gislaved är inte fastställd.

FIKK - För att alla behövs