World Global IPTV

Lördagens Volleymatch skjuts upp – Covid-19 i motståndarlaget

På lördag skulle Örebro Volley tagit emot Värnamo i Idrottshuset men matchen har nu skjutits upp pga av Covid-19 i motståndarlaget.

· Publicerad: 20 november 2020 · 20.18.

Örebro Volley skulle i helgen spelat dubbla hemmamatcher. Detta för att den uppskjutna hemmamatchen mot Gislaved är planerad att genomföras på söndag. Men idag kom att besked att Värnamomatchen kommer skjutas upp.

Enligt uppgifter skall det finnas bekräftade fall av Covid-19 i Värnamo. På grund av det rådande lokala smittskyddet har Värnamo fått reseförbud. Det var imorgon lördag som matchen skulle ha spelats i Idrottshuset.

Annons ▾

Andra matchen som skjuts upp för Örebro

Coronaepidemin har påverkat samhället på alla plan och framför allt idrotten. Örebro Volley fick t.ex inte slutföra den förra säsongen som avbröts. Vilket innebar att klubben inte fick chansen att spela slutspel.

Den nuvarande säsongen har också påverkats och Värnamomatchen är den andra som än så länge har skjutits upp. Lördagen den 7 november skulle Örebro mött Gislaved men den matchen sköts upp pga av Covid-19 smitta i Örebro.

Samtidigt kom det ett annat besked under fredagen. Ett mer positivt, Örebro Volley är en av den 59 idrottsföreningar som får ta del av det kompensationsstöd som ska delas ut. Totalt ska klubben få 173000 kr. Oklart om Lindesberg och Degerfors Volleybollklubbar får någon ersättning.

FIKK - För att alla behövs