Polis larmade till Degerforsskola vid två olika tillfällen

En skola i området Strömtorp Degerfors blev under natten blev utsatt för både inbrott och skadegörelse vid två olika tillfällen.

· Publicerad: 10 januari 2021 · 10.50.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Vid två olika tillfällen blev polisen larmade till en skola i området Strömtorp Degerfors under natten mot söndagen. Första larmet kom vid klockan 22:23 på lördagen och det andra vid 02:42 på söndagen.

Enligt uppgifter larmade en väktare polisen vid det första incidenten. Denne hade upptäckt att en ruta till skolbyggnaden var krossad samt att ett flertal andra rutor var skadade. Det fanns också spår som tyder på att någon varit inne i lokalerna.

Annons ▾

Vid klockan 02:42 natten mot söndagen larmades polisen på nytt till skolan. Denna gång hade någon rivit ner den provisoriska lagningen som man satt upp tidigare under natten. Polisen har skrivit två anmälningar, den första gällande inbrott och den andra gällande skadegörelse.

FIKK - För att alla behövs