Örebro behåller Stefan Warg som lagkapten

Örebro Hockey kunde under tisdagen meddela att Stefan Warg kommer fortsätta vara lagkapten i laget trots att Christopher Mastomäki kommit tillbaka.

· Publicerad: 12 januari 2021 · 18.21.

Stefan Warg har under Christopher Mastomäkis frånvaro agerat lagkapten i Örebro Hockey. Idag tisdag meddelade klubben att Warg kommer att fortsätta som kapten även om Mastomäki nu är skadefri.

— Vi kommer fortsätta med Stefan som lagkapten då vi tycker att han har gjort ett bra jobb under den här tiden som Christopher har varit borta med sin skada. Vi tycker att Christopher ska få fokusera på sitt fullt ut nu och han kommer ingå i kaptensgruppen där han med sitt ledarskap fyller en viktig roll i gruppen, säger Niklas Eriksson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Stefan Warg kom till Örebro i en bytesaffär med Malmö under 2019. Han är inne på sin andra sejour i Örebro HK då han även spelade i klubben mellan 2010 – 2012. Christopher Mastomäki blev lagkapten i klubben inför säsongen 2019/20 då han ersatte Jere Sallinen.

FIKK - För att alla behövs