Örebro Volley gör sig redo för Grand Prix

I helgen avgörs Grand Prix-turneringen inom svensk volleyboll, förra året vann Örebro Volley efter en prestige seger mot topplaget Engelholm.

· Publicerad: 22 januari 2021 · 21.13.

I helgen är det dags för den årliga Grand Prix-turneringen inom svensk volleyboll. Örebro Volley vann förra årets turnering och går in som favoriter att försvara segern. Turneringen spelas på Fyrishov i Uppsala.

På grund av Coronapandemin blir det en annorlunda turnering. Den största märkbara skillnaden är att matcherna spelas utan publik. Men även att deltagarna att förhålla sig till särskilt framtagna riktlinjer, samtidigt som spelare, ledare, funktionärer kommer snabbtestas innan tillträde till arenan.

Annons ▾

Matcherna kommer att livestreamas

Arrangören bakom Gran Prix kan dock meddela att alla matcher kommer att livestreamas. För den som vill se matcherna kan man gå via Grand Prix hemsida där länk finns. På sidan finns också aktuella priser för matcherna.

Örebro Volley går som sagt in i turneringen som regerande mästare. Topplaget från Närke tog en prestigeseger mot Engelholm efter 3-0 i set. I och med segern bröt Örebro en 21-matcher lång förlustsvit mot dominanten från Skåne.

Spelschema – Grand Prix

LÖRDAG 23 JANUARI

Semifinaler Dam:

10.00 Örebro Volley – Engelholm
12.30 Hylte/Halmstad – Sollentuna

Semifinaler Herr:

15.30 Hylte/Halmstad – Örkelljunga
18.00 Sollentuna – Habo

SÖNDAG 24 JANUARI

12.30 Final damer
15.00 Final herrar

FIKK - För att alla behövs