En gripen efter allvarlig trafikolycka utanför Gyttorp

Vid klockan 09:18 på fredagen larmades räddningstjänst, polis samt ambulans till länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp efter larm om trafikolycka.

· Publicerad: 12 mars 2021 · 12.24.
Räddningstjansten-Örebro
Arkivbild

Det var vid klockan 09:18 på fredagsmorgonen som räddningstjänst, polis samt ambulans larmades till länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på platsen.

Enligt uppgifter skall en lastbil samt två personbilar av okänd anledning kolliderat med varandra. Totalt ska sju personer varit involverade, varpå fem färdades i en av personbilarna. De övriga två är lastbilschauffören samt föraren av den andre personbilen.

Annons ▾

Totalstopp mellan Fogdhyttan och Gyttorp

Samtliga personer från personbilar har förts med ambulans till sjukhus, enligt uppgifter skall iaf en av dem vara allvarligt skadad. Lastbilschauffören har gripits misstänkt för vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada.

Trafikolyckan orsakade totalstopp på länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Det är oklart när trafiken kan släppas på igen men enligt beräkningen någon gång under eftermiddagen.

FIKK - För att alla behövs