Kvinna förd till sjukhus efter grov misshandel

En kvinna fick föras till sjukhus efter en grov misshandel under torsdagskvällen, en man i 45-årsåldern har gripits misstänkt för brottet.

· Publicerad: 20 maj 2021 · 21.53.

En kvinna fick under torsdagskvällen föras med ambulans till sjukhus. Detta efter att hon utsatts för en grov misshandel av en man i 45-årsåldern.

Enligt uppgifter inkom larmet till polisen runt kl 17:24 och en polispatrull skickades ut till den aktuella adressen. Där kunde patrullen gripa en 45-årig man samt att en kvinna fick föras till sjukhus med allvarliga skador, bland annat skallskador.

Annons ▾

Mannen fördes till polisstation för provtagning samt förhör. Enligt de uppgifter som inkom från polisen går man enbart ut med att misshandeln inträffat i de södra delarna av länet. Samtidigt finns det i nuläget inga uppgifter om vilken relation mannen och kvinnan hade till varandra.

FIKK - För att alla behövs