Man misshandlade kvinna i centrala Kopparberg

Vid klockan 15:13 på lördagseftermiddagen larmades polisen till centrala Kopparberg, detta då det inkommit larm om en misshandel.

· Publicerad: 5 juni 2021 · 17.57.
Arkivbild-Polisfordon
Arkivbild – Örebro Tribune

Polisen larmades vid klockan 15:13 på lördagseftermiddagen till centrala Kopparberg. Detta efter att privatpersoner har observerat att en man slagit en kvinna.

Enligt uppgifter skall mannen både slagit och sparkat kvinnan och när polispatrullen anlände frihetsberövade de mannen. Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans, i nuläget är det oklart hur pass alvarligt skadad hon är.

Annons ▾

Mannen kunde föras till polishuset där man förhörde denne under lördagseftermiddagen. En åklagare kommer där efter fatta beslut om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Det är också i skrivande stund oklart om mannen och kvinnan känner varandra.

FIKK - För att alla behövs