En till sjukhus efter singelolycka vid rondell

Vid klockan 18.07 på onsdag inträffade en singelolycka vid en rondell norr om Kumla, det ska ha varit en A-traktor som kört av vägen.

· Publicerad: 30 juni 2021 · 19.29.
Foto: Läsarbild

Vid klockan 18.07 på onsdagseftermiddagen larmades räddningstjänsten till rondellen vid Norra Mosvägen norr om Kumla. Detta efter att det inkommit larm om en singelolycka.

Enligt uppgifter skall en A-traktor kört av vägen och hamnat i diket, en person ska ha förts med ambulans till sjukhus. Singelolyckan orsakade ett totalstopp i framkomligheten på platsen och vid klockan 19.00 kunde man återigen släppa på trafik igen.

Annons ▾

Enligt fler uppgifter som inkommit till Örebro Tribune ska polisen tagit fordonet i beslag. Detta då man misstänker att det förekommit någon form av justering på A-traktorns fartbegränsning. Vad som dock orsakade olyckan är i skrivande stunder oklart.  

FIKK - För att alla behövs