Stökig natt i länet – flera larm om misshandel

Det var en händelserik natt i Örebro Län skriver polisen på sin hemsida, flera larm gällande misshandel har förekommit i både Örebro och Karlskoga.

· Publicerad: 10 juli 2021 · 10.41.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Polisen rapporterar om en stökig natt i Örebro Län, ett flertal ärenden gällande misshandel har förekommit ibland annat Örebro och Karlskoga. Även ett ärende gällande ofredande har förekommit i Örebro.

Enligt uppgifter kom första larmet i Karlskoga vid klockan 00:40. Detta efter att en 20-årig man ska blivit misshandlad utanför en restaurang i Rävåsen. En man i 30-årsåldern är i nuläget misstänkt för misshandeln.

Annons ▾

Senare under natten vi klockan 03:13 blev polisen larmade till en adress i Karlskoga efter larm om misshandel i nära relation. Där ska en man i 35-årsåldern slagit en kvinna, bland annat ska denne slagit kvinnan i ansiktet. Mannen sitter i nuläget anhållen för brottet.

Två män misstänka för grov misshandel på Stortorget

I Örebro kom första larmet in tidigare på kvällen, runt klockan 22:47 larmades polisen till en adress i Runnaby. Där ska en man i 55-årsåldern ha knuffat sin fru samt slagit sönder hennes mobiltelefon. Mannen är misstänkt för ringa misshandel samt skadegörelse.

Senare på natten vid klockan 03:01 larmades polisen till Stortorget i centrala Örebro. Detta då två män i 20-årsåldern ska ha slagit och sparkat två jämnåriga män när de låg ner på marken. Flera personer fanns på plats och kunde bevittna händelsen.

De bägge misshandlade männen fick föras med ambulans till sjukhus medan de två som utförde misshandeln blev gripna av polisen. De två sitter numera anhållna misstänkta för grov misshandel.

Kvinna ofredad av sitt ex i Hjärsta

Det har också förekommit ett fall av ofredande i Hjärsta under natten mot lördagen. En kvinna i 30-årsåldern ska vid klockan 01:33 larmat polisen och berättat att dennes ex stått utanför hennes bostad.

Mannen som är i 30-årsåldern ska under en timme stått utanför bostaden samt ringt och knackat på dörren. Kvinnan ska uppmanat denne att lämna platsen utan resultat. En patrull kallades till adressen och upprättade en anmälan om ofredande.

FIKK - För att alla behövs