Tutade åt buskörande bilist – blev knivhotad

Vid klockan 22:36 under gårdagen blev en bilist i Karlskoga knivhotad efter att denne tutat åt en buskörande bilist vid Rävåsen.

· Publicerad: 15 juli 2021 · 12.03.
Arkivbild

Det var vid klockan 22:36 under onsdagskvällen som en bilist ska blivit hotad av en annan bilist med ett knivliknande föremål. Detta ska ha inträffat vid Rävåsen i Karlskoga.

Enligt uppgifter skall bilisten sett hur en annan bilist buskörde, denne själv ska utryckt till polisen att ” noterat hur en annan bilist lekte över vägen”. Bilisten ska ha tutat åt den buskörande föraren som ska ha svarat genom att köra in i anmälarens fordon.

Annons ▾

Efter påkörningen ska den buskörande föraren hotad anmälaren med ett knivliknande föremål. Därefter försvann denne från platsen. I nuläget är gärningsmannen misstänkt för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt grovt olaga hot.  

FIKK - För att alla behövs