Väpnat rån utanför vårdcentralen i Lindesberg

Vid klockan 19:20 blev en man i 40-årsåldern rånad på sin plånbok när denne befanns sig utanför vårdcentralen i Lindesberg.

· Publicerad: 15 juli 2021 · 22.39.

Det var vid klockan 19.40 på torsdagskvällen som polisen blev larmade till centrala Lindesberg. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån utanför vårdcentralen.

Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern blivit rånad på sin plånbok av två gärningsmän, det ska förekommit någon form av vapen. Polisen har genomfört ett sökningsarbete i närområdet, men utan något resultat.

Annons ▾

Polisen har också varit förtegna om uppgifter gällande rånet, man har inte gått ut med signalement eller vilken typ av vapen som användes under rånet. De bägge gärningsmännen ska flytt i riktning mot Björkhyttevägen efter rånet.

FIKK - För att alla behövs