Nya datum för Miss Li i Humlehagen

Under fredagen kunde arrangören bakom Humlehagen presentera de nya datumen för de uppskjutna konserterna med sångerskan Miss Li.

· Publicerad: 6 augusti 2021 · 19.09.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Det var inför premiären för Humlehagen den 22 juli som sångerskan Miss Li fick skjuta upp sina spelningar. Sångerskan hade drabbats av en sjukdom men nu kan arrangören presentera nya datum.

Måndagen och tisdagen den 30 samt 31 augusti kommer konserterna att äga rum istället. Detta kunde man presentera under fredagen den 6 augusti. Hade man köpt biljett till ursprungskonserterna gäller de fortfarande. Samtidigt vill man också påminna om att vill man byta dag ska man kontakta Tickster.

Annons ▾

— Konserterna är utsålda, men om du önskar byta konsertdag, vänligen kontakta Tickster så hjälper de till med eventuella återköp, byten eller ändringar. Dock senast 13 aug. Allt sker i mån av tillgång på lediga biljetter, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Redan i helgen fortsätter Humlehagen med sitt fullspäckade program. På lördag uppträder bland annat artisterna Anna Ternheim och Viktor Olsson. Fredagen den 20 augusti kommer norrköpingssonen Markus Krunegård på besök.

FIKK - För att alla behövs