Stökig natt i Örebro – rån och slagsmål

Polisen rapporterar om en stökig natt i Örebro, detta då det förekommit flera larm om rån och slagsmål i både Örebro och andra delar av länet.

· Publicerad: 22 augusti 2021 · 10.52.
Polis i Örebro

Polisen rapporterar om en stökig kväll/natt i Örebro, det har inkommit larm om både rån och slagsmål. Under lördagskvällen ska två fall av rån samt rånförsök inträffat.

Det första larmet inkom vid klockan 22:42 på lördagskvällen. Det handla om en misshandel i närheten av Norrbyskolan i Örebro. Det visade sig vara en kille i 15-årsåldern som blivit misshandlad och bestulen på sina mopednycklar. Gärningsmännen ska varit maskerade under rånet.

Annons ▾

Nästa larm kom vid klockan 23:22, då hade det inträffat ett rånförsök på Holmen som ligger i närheten av Norr. Ett flertal gärningsmän ska försökt stjäla saker från två yngre män i tonåren. Men gärningsmännen lyckades inte få med sig något.

Slagsmål på Stortorget i centrala Örebro

Vid klockan 00:02 natten mot söndagen larmades polisen till Stortorget i centrala Örebro. Detta efter att ett flertal personer slagits med varandra. Några av de inblandade ska ha flytt platsen, några av dem sprang till och med in i en restaurang.

Polisen fick avvisa ett flertal personer, unga män i 20-årsåldern. Men i skrivande stund är det oklart vad som egentligen har hänt. Ingen av de personer som befanns sig på platsen ville göra en anmälan skriver polisen på sin hemsida.

Det inkom även ett larm från de södra delarna av länet under natten. I centrala Askersund larmade ordningsvakter polisen efter att ett flertal personer attackerat en man och misshandlat denne. Där ska alla de inblandade inklusive offret försvunnit från platsen.

FIKK - För att alla behövs