Man rånade butik i Rosta – ska dragit stickvapen

Under fredagseftermiddagen ska en butik i Rosta blivit utsatt för ett rån, en man ska blivit påkommen med att stjäla och dragit fram ett stickvapen.

· Publicerad: 17 september 2021 · 19.44.

Det var vid klockan 15:06 på fredagseftermiddagen som polisen blev larmade till en butik i Rosta i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett rån.

Enligt uppgifter skall en man varit inne i butiken och tagit varor, när mannen blev konfronterad av personalen ska denne dragit någon form av stickvapen. Därför ska mannen lämnat butiken med de varor som denne hade stulit.

Annons ▾

Polisen har varit i butiken och skrivit en anmälan, man rubricerar detta som rån i motvärnsfallet. Det är i nuläget oklart vad det aktuella värdet på stöldgodset är, men polisen skriver att ingen ska blivit fysiskt skadad i samband med rånet.

FIKK - För att alla behövs