En gripen misstänkt för grovt brott

Polisen kunde under torsdagseftermiddagen gripa en person i de södra delarna av länet, denne ska vara misstänkt för ett grovt brott.

· Publicerad: 23 september 2021 · 18.10.
Foto: Christian Vargahed

Flera lokala medier i Örebro Län kunde under torsdagen skriva om att polisen gripit en person i de södra delarna av länet. Man är väldigt förtegna om vad det ska handla om, men personen är misstänkt för ett grovt brott.

Enligt uppgifter genomfördes gripandet runt klockan 16.00-tiden på torsdagseftermiddagen. Personen ska ha befunnit sig i en fastighet och kunde föras bort av en polispatrull. Polisens kriminaltekniker har börjat att undersöka fastigheten och dess omgivningar.

Annons ▾

Uppdatering:

Vid klockan 19:06 kunde polisen skriva på sin hemsida att den person de grep under torsdagen är skäligen misstänkt för mordbrand. Detta brott ska ha ägt rum den 4 september och den misstänkte ska varit anhållen i sin frånvaro. Gripandet ska ha ägt rum i Rönneshytta utanför Askersund.

FIKK - För att alla behövs