En gripen efter misstänkt skottlossning i Vivalla

Vid klockan 13:59 på tisdagen kunde en polispatrull samt ett flertal privatpersoner höra vad de misstänker var en skottlossning i Vivalla.

· Publicerad: 12 oktober 2021 · 15.02.
Arkivbild

Det var vid klockan 13:59 på tisdagen som ett flertal privatpersoner kontaktade polisen i Örebro. Detta efter att man ska hört en skottlossning i Vivalla. Även en polispatrull som var på plats ska hört skotten.

Enligt uppgifter ska polisen skickat ut flera enheter till Vivalla. Man ska även ha gripit en man i 30-årsåldern som de misstänker är inblandad i skottlossningen. I nuläget finns inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Annons ▾

Polisen har spärrat av ett område i Vivalla, samtidigt håller man förhör med eventuella vittnen samt söker efter fler inblandade personer. Polisens kriminaltekniker ska även göra en brottsplatsundersökning. I nuläget finns det ingen brottsrubricering i ärendet skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs