Larm om övertänd bastu i Svinnersta

Vid klockan 20:27 på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till Svinnersta mellan Askersund och Vretstorp. Detta efter larm om brand i en bastu.

· Publicerad: 30 oktober 2021 · 23.36.
Foto: Christian Vargahed

Det var vid klockan 20:27 på lördagskvällen som räddningstjänsten larmades till Svinnersta mellan Askersund och Vretstorp. Detta efter larm om brand i en byggnad.

Enligt uppgifter skall branden förekommit i en bastu, byggnaden ska varit fristående och inte kopplad till någon annan byggnad. Räddningstjänsten ska ha uppgett av bastun var helt övertänd men spridningsrisken var enbart begränsad till en närliggande pool.

Annons ▾

Ingen ska ha kommit till skada under branden men det är i skrivande stunder oklart vad som orsakade branden. Runt klockan 21.00 ska släckningsarbetet var klart men räddningstjänsten ska stannat kvar på platsen.

FIKK - För att alla behövs