Stökig natt i Örebro – slagsmål och sexuellt ofredande

Polisen rapporterar om en stökig natt i Örebro, flera händelser har inträffat. Sexuellt ofredande och larm från hotell och vattentorn har förekommit.

· Publicerad: 30 oktober 2021 · 11.24.
Polis-Arkiv-Strömpis-Örebro
Arkivbild

Polisen i Örebro rapporterar om en stökig natt då det förekommit flera bråk på krogar i staden. Det ska även förekommit ett sexuellt ofredande samt stök på ett hotell och intrång på ett vattentorn.

Vid klockan 01:28 och 01:35 natten mot lördagen larmades polisen till två olika krogar. Vid första ärendet slogs två män, men ingen ville upprätta en anmälan. De fick därefter gå skilda vägar och lämna krogen.

Annons ▾

Vid det andra ärendet fick polisen bistå ordningsvakter då ett slagsmål brutit ut och lokalen tömdes. De inblandade avlägsnades från platsen. På en tredje krog ska en man i 30-årsåldern avvisats efter ett misstänkt sexuellt ofredande. Mannen kommer kallas till förhör vid ett senare tillfälle.

En person klättrade upp i ett vattentorn

Klockan 03:00 larmades polisen till ett hotell efter att tre personer härjat runt i lobbyn. Personerna sprang från platsen men patrullen fick kontroll på en person som kunde gripas. Denne är misstänkt för skadegörelse och urkundsförfalskning då han uppgett felaktiga personuppgifter.

Senare hävdes gripandet när identiteten kunde fastslås. Personen var under 18 och kontakt togs med vårdnadshavare. Mannen är misstänkt för skadegörelse samt olovlig identitetsanvändning.

Vid klockan 03:58 larmade en väktare polisen då en man sågs klättra upp för vattentornet i Adolfsberg. En anmälan upprättades där en man i 40-årsåldern är misstänkt för olaga intrång, skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs