Polis sköt man i benet vid insats i Fjugesta

Under natten mot onsdagen blev en man skjuten i benet av polisen, mannen ska varit beväpnad och suttit i en industrilokal i Fjugesta.

· Publicerad: 29 december 2021 · 10.05.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Flera lokala medier i Örebro rapporterar om att polisen under natten mot onsdagen sköt en beväpnad man vid en industrilokal i Fjugesta. Han ska inte vara allvarligt skadad och misstänks för vapenbrott.

Enligt uppgifter var det runt klockan 14:00 på tisdagen som polisen blev larmade till den aktuella adressen. De fick larm om att mannen var beväpnad och befanns sig i en industrilokal i samhället Fjugesta. Mannen ska ha varit ensam i byggnaden.

Annons ▾

Efter flera timmars förhandling med mannen kom denne ut ur byggnaden vid klockan 00:20 natten mot onsdagen. Han var då fortfarande beväpnad varpå polis sköt verkanseld. Mannen blev träffad i benet och ska inte blivit allvarligt skadad.

FIKK - För att alla behövs