Maskerade män gripna efter intrång i bostad

Det var under natten mot lördagen som ett flertal personer trängde sig in i en bostad i Lindesberg och misshandlade en person.

· Publicerad: 26 februari 2022 · 09.56.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Polisen skriver på sin hemsida att de gripit sju personer i Lindesberg. Detta efter att de ska gjort sig skyldiga till bland annat misshandel, stöld och skadegörelse. Larmet ska inkommit vid klockan 04:27 natten mot lördagen.

Enligt uppgifter skall sju maskerade män trängt sig in i en bostad i Lindesberg. Där ska de bland annat misshandlat en person och stulit ett flertal ägodelar från denne. Efter brottet ska samtliga personer lämnat bostaden.

Annons ▾

Polisen ska senare under natten gripit ett flertal personer när de stoppade ett misstänkt fordon. Personerna ska vara i åldrarna 18 till 35 år gamla, det är i skrivande stund oklart om brottsoffret ådragit sig några allvarliga skador.

FIKK - För att alla behövs