En avliden efter villabrand i Pålsboda

Vid klockan 19:36 på lördagskvällen började det brinna i en villa i Pålsboda, en man i 55-årsåldern ska avlidit till följd av branden.

· Publicerad: 17 april 2022 · 00.06.
Foto: Christian Vargahed

Det var vid klockan 19:36 på lördagskvällen som räddningstjänst och ambulans blev larmade till en adress i Pålsboda. Detta efter att det inkommit larm om en brand i byggnad.

Enligt uppgifter skall det brinna kraftigt i byggnaden, bland annat slog det lågor genom tak och fönster. Räddningstjänsten fick gå in med rökdykare och inne i bostaden kunde man lokalisera en avliden person i 55-årsåldern. Det är en man och dennes anhöriga har blivit underrättade.

Annons ▾

— Polisen har startat en förundersökning om mordbrand. Just nu är det inte känt hur branden startade, platsen är avspärrad och en teknisk undersökning skall genomföras, skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs