Dubbla smällar för Örebro Black Knights

Örebro Black Knights åkte under lördagen på två dubbla smällar när både dam och herrlaget förlorade sina respektive finaler som spelades på Behrn Arena.

· Publicerad: 10 juli 2022 · 10.48.
Arkivbild

Under lördagen spelades det två SM-finaler i amerikansk fotboll på Behrn Arena i Örebro. Stadens bägge lag, dam och herr spelade och man förlorade sina respektive finaler.

Damerna föll mot Carlstad Crusaders med 28–0, det innebar att man förlorade sin femte raka final. Detta innebar även att Crusaders vann sin femte raka final, något som tidigare inte hänt i den amerikanska fotbollsserien för damer.

Annons ▾

Herrarna gick samma öde tillmötes i sin final, de förlorade mot Stockholm Mean Machines med 52–8. Ett resultat som var den största segermarginalen i final någonsin. De två lagen möttes även förra årets final där Örebro Black Knights vann.

Segern för Stockholm Mean Machines innebar att de är tillbaka som vinnare efter att förlorat två raka finaler. Detta var även deras femte raka final och man har tagit över titeln från Carlstad Crusaders som den ledande klubben i Sverige.  

FIKK - För att alla behövs