Man gripen misstänkt för mordförsök på kvinna

Polisen har gripit en man i 40-årsåldern misstänkt för mordförsök, en jämn årig kvinna ska ha förts allvarligt skadad till sjukhus med ambulans.

· Publicerad: 25 juli 2022 · 20.20.

Det var vid klockan 17:54 på måndagseftermiddagen som polisen larmades till ett samhälle utanför Kumla. Detta efter att det inkommit larm om en grov misshandel.

Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 40-årsåldern. Denne ska vara misstänkt för mordförsök efter att misshandlat en jämnårig kvinna med någon form av tillhygge. Kvinnan ska ha förts med ambulans till sjukhus, hon ska vara allvarligt skadad.

Annons ▾

Polisen var väldigt fåordiga när det kommer till information gällande ärendet. Det är i skrivande stund oklart vilken relation de bägge hade samt vilken typ av tillhygge som ska förekommit i misshandeln.

FIKK - För att alla behövs