Statsministern på rundtur i Örebro

Tisdagen den 9 augusti besökte statsministern Örebro, det blev besök i bland annat Vivalla och på Open Art, här kommer ett par bilder från dagen.

· Publicerad: 9 augusti 2022 · 17.06.
Foto: PRESSBILDEN

På tisdagen besökte Statsministern Magdalena Andersson Örebro på sin valturné. Stoppen som gjordes var bland annat ett besök i stadsdelen Vivalla där hon besökte den lokala polisstationen samt besökte Folkets hus och småpratade med invånarna där en kort stund.

Efter besöket i Vivalla så bar det av till centrala delarna av Örebro för att besöka OpenArt. Magdalena vandrade först till slottet där representanter från Open Art mötte upp och guidade Statsministern bland konstverken.

Annons ▾

Magdalena stannade även till på Järntorget där hon fick pyssla lite i Open Art´s Skaparverkstad. Det var en heldel Örebroare som sökts sig till platsen och vill gärna ta en selfie med Statsministern som tålmodigt ställde upp på bild.

FIKK - För att alla behövs