I helgen är det dags för Wadköpings matmarknad

Helgen den 13-14 augusti är det matmarknad i Wadköping, evenemanget äger rum mellan klockan 11:00 – 17:00. Det är självklart fri entré till Matmarknaden.

· Publicerad: 10 augusti 2022 · 13.00.
Arkivbild: Pressbilden

I helgen är det dags för Wadköpings matmarknad i Örebro. Nu välkomnas alla matälskare tillbaka för att få njuta av flera intressanta produkter med även livemusik. Entrén till Matmarknaden är avgiftsfri.

— Nu är den tillbaka – årets höjdpunkt för alla matälskare! Helgen den 13-14 augusti, kl. 11-17, är det matmarknad i Wadköping. Under helgen bjuder vi även på Sommarscenen Under Bar himmel på Spelgården i Wadköping, skriver man i ett pressmeddelande.

Annons ▾

Wadköpings matmarknad

Wadköpings matmarknad är ett unikt tillfälle för våra lokala matproducenter och leverantörer att visa oss örebroare vilket enormt utbud det finns att tillgå för oss matälskare.

Många kommer bli förvånade av det breda spann av delikatesser som kommer dukas fram. Allt ifrån ostar, kött, bröd och praliner. Låt oss skapa matmagi i Wadköping och låt Sverige se vad Örebro län har att erbjuda!

Sommarscenen Under Bar Himmel

Under Wadköpings matmarknad bjuder vi även på Sommarscenen Under Bar himmel på Spelgården i Wadköping! Som vi har saknat att träffas, hänga och gå på konsert tillsammans.

Lördag 13 augusti kl. 12 spelar Clara Alm och söndag 14 augusti kl. 13 spelar Punsch. Fri entré. Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, City Örebro, Wadköping matmarknad och Bilda.

FIKK - För att alla behövs