Cyklande tjuv slet halsband från äldre kvinna

En 75-årig kvinna blev under tisdagseftermiddagen bestulen på ett halsband, detta ska ha inträffat runt klockan 17:00 på Boglundsängen i Örebro.

· Publicerad: 16 augusti 2022 · 21.13.

Det var runt klockan 17:00 på tisdagseftermiddagen som polisen blev larmade till området Boglundsängen i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om en stöld där en äldre kvinna ska blivit drabbad.

Enligt uppgifter skall en kvinna i 75-årsåldern befunnit sig i höjd med matvarubutiken Ica Maxi när denne blev bestulen på ett guldhalsband. Det var en gärningsman på cykel som kom fram och ryckte halsbandet från kvinnan. Därefter avvek gärningsmannen från platsen på sin cykel.

Annons ▾

Polisen skriver på sin hemsida att de gärna tar emot tips från personer som gjort iakttagelser vid tillfället för brottet. Man kan kontakta polisen på telefon 114 14 och ange ”tips” i talsvar för snabb framkoppling.

FIKK - För att alla behövs