Tre män misstänkta för olaga frihetsberövande

Vid klockan 00:34 under natten till söndagen greps tre personer i Hällefors misstänkta för olaga frihetsberövande skriver polisen på sin hemsida.

· Publicerad: 21 augusti 2022 · 10.14.
Polis i Örebro

Det var under natten mot söndagen som polisen kunde gripa tre män i Hällefors. Detta efter att de fört bort en person mot dennes vilja, alltså olaga frihetsberövande.

Enligt uppgifter ska tre män i 25 till 30 årsåldern fört bort en person i 20-årsåldern. Polisen kunde lokalisera trion och målsägande i en lägenhet och utöver de misstänkta påträffades även narkotika. De tre misstänkta männen kunde gripas och föras till polisstationen för förhör.

Annons ▾

De tre gripna männen är i nuläget misstänkta för olaga frihetsberövande, misshandel, grovt olaga hot samt försök till utpressning. Polisen skriver även på sin hemsida att lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning.  

FIKK - För att alla behövs