Bildspecial – Petter, Miss Li och Magnus Uggla på Gustavsvik

Örebro Tribune var på plats när Petter, Miss Li och Magnus Uggla uppträdde på Gustavsvik, här kommer ett par bilder från konserterna.

· Publicerad: 27 augusti 2022 · 09.09.
Foto: Martin Avedal

En ny helg, nya konserter på Gustavsvik. Förra helgen genomfördes kanske en av de häftigaste konserterna i Örebro i år. På fredagen var det dags igen när Petter, Miss Li och Magnus Uggla skulle uppträdda.

Tomas Ledin och The Ark drog storpublik förra helgen och nu var det dags för ett nytt gäng att göra det samma. Konceptet med att ha uppträdande vid badet i Gustavsvik har varit lyckat. Det blev tydligt under fredagen när en ny storpublik kom trots att himlen öppnade sig.

Annons ▾

Så bra var konserterna

Först ut under kvällen var Petter, denna svenska hiphop-legend som varit med sen slutet av 90-talet. Han klev på scenen runt klockan 19.00 och värmde upp publiken inför kommande konserter. Hans uppträdande skapade även en kontrast i utbudet för kvällen.

Miss Li klev upp runt klockan 20:30 och precis som Petter höll hon på i ca en timma. Miss Li bjöd på en färgstark scenshow och spelade flera av hennes kända låtar samt covers från Så mycket Bättre. En av de mest omtycka låtarna var Lev nu dö sen som fick stor respons från publiken.

Sist ut för kvällen var rocklegenden Magnus Uggla, som hunnit fylla 68 år. Och att åldern börjat sätta sina spår går inte ta miste om, men Uggla har fortfarande kraft i pipan och ett scenframträdande utöver det vanliga. Och kan man bränna av klassiker som Jag mår illa och Dansar aldrig nykter under konsertens inledning, då vet man att det kommer bli en bra kväll.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune
Foto: Petter – PRESSBILDEN

FIKK - För att alla behövs