Se bilderna från Prideparaden i centrala Örebro

Örebro Tribune var på plats för att bevaka Prideparaden som genomfördes i Örebro lördagen den 3 september, detta var en del av Nerike Pride.

· Publicerad: 3 september 2022 · 20.01.

Lördagen den 3 september genomfördes Prideparaden i Örebro. Paraden var en del av eventet Nerike Pride som genomfördes under veckan i staden. Idag avslutade detta med den traditionella paraden genom Örebros centrala delar.

Under sloganen ”Tillsammans igen” genomfördes Prideparaden och hela Nerike Pride, detta efter två år av Coronarestriktioner. Bakom hela veckans event stod bland annat RFSL Örebro och flertal andra aktörer.

Annons ▾

Örebro Tribune var på plats för att bevaka Prideparaden och kunde vittna om en stor uppslutning folk. Många politiska ledare på den lokala scenen men även Liberalernas partiledare Johan Pehrson fanns bland de som gick i tåget.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs