På lördag arrangeras Bilar på Stan i centrala Örebro

City Örebro kunde under måndagen meddela att Bilar på Stan nu är tillbaka i centrala Örebro. Eventet pågår mellan klockan 10.00 – 15.00.

· Publicerad: 19 september 2022 · 09.43.
Arkivbild: Martin Avedal

Lördagen den 24:e september anordnas återigen Bilar på Stan. Det kommer arrangeras flera olika event i centrala Örebro men huvudnumret är att man visar upp de senaste bilmodellerna, skriver City Örebro i ett pressmeddelande.

Bilar på Stan är ett samarbete mellan City Örebro och Motorbranschens Riksförbund. På Drottninggatan kommer man visa upp 45 av de senaste bilmodellerna, från 9 av Örebros ledande bilåterförsäljare upp på ett och samma ställe. Detta är en unik chans att enkelt se och jämföra bilar från många olika märken.

Annons ▾

Detta händer under Bilar på Stan

På Stortorget får du möjlighet att träffa Nerikes brandkår samt ambulans och polis där man visar upp sina fordon och berättar hur man jobbar. Det blir även en uppvisning av hur man arbetar tillsammans vid en trafikolycka.

För den som funderar på att göra en karriär inom fordonsbranschen är det ett ypperligt tillfälle att träffa representanter för Proffsgymnasiet, Tullängsgymnasiet, Alléskolan och Realgymnasiet som finns på plats och berättar om sina utbildningar.

Dessutom finns spelare och personal från KIF Örebro och ÖSK Fotboll på plats för intervjuer och autografskrivning under dagen.

Eventet pågår lördag 24:e september klockan 10-15. Under dagen kommer Drottninggatan att vara avstängd för buss- och biltrafik.

FIKK - För att alla behövs