Två unga män misstänkta för inblandning i dubbelmord

Polisen kunde under tisdagen omhänderta två unga män kopplade till dubbelmordet i Varberga, en av de två männen är under 15 år skriver polisen.

· Publicerad: 18 oktober 2022 · 22.32.

Polisen kunde under tisdagsförmiddagen skriva på sin hemsida att de omhändertagit två personer kopplade till dubbelmordet i Varberga. Det ska handla om två unga män hemmahörande i Örebro.

— En person mellan 15 och 20 år är anhållen på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord och medhjälp till grovt vapenbrott, skriver polisen.

Annons ▾

— En person under 15 år misstänkt för medhjälp till mord. Denna person är överlämnad till socialtjänst, skriver polisen.

Polisen har under tisdagen genomfört flera utredningsåtgärder, bland annat husrannsakningar på olika adresser i Örebro. Syftet har varit att dels söka bevis i den pågående utredningen men också att verkställa olika typer av tvångsmedel mot ett antal personer som figurerar i utredningen skriver man.

Polisen skriver också att den person som sen tidigare sitter häktad är alltjämt häktad såsom på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord och grovt vapenbrott.

FIKK - För att alla behövs